• Lid van het Patisserie College, het gilde van de betere banketbakkers

Lid van het Patisserie College, het gilde van de betere banketbakkers

Onze banketbakkerij is aangesloten bij het Patesserie College, het Gilde van de Betere Banketbakkers. In dit gilde zijn ruim honderd zelfstandige banketbakkers verenigd. Verspreid over het hele land waarborgen deze betere banketbakkers, stuk voor stuk, topkwaliteit in banket.

De beste producten
De meesterbanketbakkers werken uitsluitend met de beste grondstoffen van moeder aarde. Met dagverse producten. Zo worden met de natuurlijkste ingrediënten – bloem, suiker, boter, eieren, room, noten en vruchten – de heerlijkste kunstwerkjes voor u gebakken. Reken maar dat u het verschil terdege proeft. Want compromissen doen aan de kwaliteit is er bij Heerlijk & Heerlijk niet bij.

Kwaliteit is gegarandeerd
Regelmatig worden alle Heerlijk & Heerlijk banketbakkers beoordeeld op hun product- en organisatiekwaliteit. Een waarborg voor u als genieter van al dit heerlijks.

Heerlijke nieuwe producten
Gezamenlijk steken de banketbakkers veel tijd in het ontwikkelen van nieuwe en vooral tongstrelende producten die bewijzen dat u met het Gilde van de Betere Banketbakkers niet alleen kwaliteit in huis hebt gehaald, maar vooral beroepstrots en liefde voor alles wat zoet en hartig is.

Kijk ook eens op de Heerlijk & Heerlijk website: www.banket.nl